Boekpresentatie ‘Sex, blogs en rock-‘n-roll’

25 Aug

Gisteravond ben ik met Claudia van How about a Book naar Amsterdam geweest. De eindbestemming was Studio K, waar de boekpresentatie van Ernst-Jan Pfauth’s debuut zou plaatsvinden. Het was de eerste keer dat Claudia en ik elkaar ontmoetten, en het was heel gezellig! Echt voor herhaling vatbaar dus. Verder hebben we Mascha en Cynthia nog even gedag gezegd.

Het programma bestond uit een paar gastsprekers, die allemaal iets zouden vertellen over hun samenwerking met Ernst-Jan of een leuk project waar ze aan werken. Boris Veldhuijzen van Zanten vertelde aan de hand van foto’s een paar anekdotes over Ernst-Jan en de avonturen die ze samen mee hebben gemaakt. Daarna beklommen Mette te Velde en Ikenna Azuike van Strawberry Earth het podium. Zij organiseren verschillende projecten om bioscopen, restaurants en hotels milieubewuster te maken. Als laatste was daar Justus Bruns, die het plan heeft opgevat om alle billboards op Times Square te vervangen door kunst. Hij had een ontzettend grappig filmpje over ‘Times Square to Art Square‘. Het publiek was voor deze presentatie volop aanwezig. Samen met Claudia stond ik tussen de uitgevers en bloghelden: wat een leuk wereldje is dat toch!

Jullie zijn natuurlijk ook benieuwd naar het boek. Ik ben halverwege en denk dat ik vandaag de andere helft verslind. Het boek laat me hardop lachen en zet me aan het denken. Het is een absolute must-read voor alle bloggers én voor iedereen die nog niet heeft ingezien hoeveel kracht de nieuwe media hebben. Zodra ik hem uit heb, komt er natuurlijk een recensie online!

En de boodschap van het boek en de presentatie? Geloof in wat je wilt bereiken, dat is de eerste stap naar succes. Het was een ontzettend leuke avond. Ik ga zeker vaker van dit soort evenementen bezoeken!

Advertenties

4 Reacties to “Boekpresentatie ‘Sex, blogs en rock-‘n-roll’”

 1. sannewierda 25 augustus 2010 bij 15:57 #

  Superleuk!
  Kun je gewoon zonder uitnodiging naar zo’n presentatie?

  • livelifelovely 25 augustus 2010 bij 16:04 #

   Bij deze presentatie hoefde je je alleen maar aan te melden 🙂 Vaak heb je inderdaad wel een uitnodiging nodig..

 2. Benthe 27 augustus 2010 bij 00:36 #

  I want it!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Manuscripta « Laura – Live life lovely - 30 augustus 2010

  […] Zo zijn er onder andere interviews met bekende en debuterende auteurs, boekpresentaties, optredens, signeersessies en exclusieve previews van boekverfilmingen. Auteurs als Saskia Noort, Ronald Giphart, Loes den Hollander en Arthur Japin zullen aanwezig zijn. Net als trouwens Ernst-Jan Pfauth, de auteur van ‘Sex, blogs & rock-’n-roll‘. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: