Recept: Perzikmousse

29 Apr

Vandaag een lekker zomers toetje! Ik wens iedereen veel plezier morgen met Koninginnedag.

Benodigdheden voor 4 personen:
1 blikje perzikschijfjes
200g monchou zacht & luchtig
2 eetlepels (poeder)suiker

1. Laat de perziken uitlekken en bewaar het vocht.
2. Klop de monchou met de poedersuiker met behulp van een mixer in 5 minuten luchtig.
Spatel 5 eetlepels perziknat door de monchou. Plaats de perzikmousse minimaal 2 uur in de
koelkast om op te stijven.
3. Serveer de mousse met de perzikschijfjes.

Advertenties

2 Reacties to “Recept: Perzikmousse”

  1. Amber 29 april 2010 bij 08:44 #

    Klinkt heerlijk en is supersimpel. Ik ga het zeker een keertje maken. ๐Ÿ™‚

  2. Laura 17 juni 2010 bij 13:30 #

    Klinkt heel lekker!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: