Recept: Trifle met frambozen en cacao

4 Apr

Vandaag een idee voor een heerlijk toetje! Dit recept komt uit ‘Het boek voor de chocoholic’ van Julie Andrieu.

Benodigdheden:
1 pak wafelrolletjes
200 ml chocoladesaus
300 g frambozen (eventueel uit de diepvries)
2 el kirsch
4 bolletjes chocolade-ijs

Verkruimel de rolletjes met je vingers en verdeel ze over vier glaasjes of ijscoupes.
Verwarm de chocoladesaus en de frambozen (als ze bevroren zijn) op laag vuur in een pannetje. Meng alles in een kom, voeg de kirsch toe en roer alles nog eens goed door.
Schep vier mooie bolletjes ijs in de glaasjes en schenk de chocolade-frambozensaus erover.
Garneer met een framboos.
Laat de trifle voor het opdienen 5 minuten staan.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: