Robbie Williams

1 Apr

Ik had het in About a Girl al even over hem: Robbie Williams. Er komt later nog een artikel waarin ik wat meer op mijn muzieksmaak in het algemeen in ga, maar aangezien Robbie mijn favoriete artiest is, nu eerst een artikel over hem.

Wat een entertainer is die man. Naast het feit dat ik zijn liedjes geweldig vind, geeft hij ook altijd een spectaculair optreden weg. Twee keer heb ik hem mogen zien: bij de grote tour in 2006 en afgelopen december bij een kleinschalige showcase. Allebei de keren waren fantastisch.

Een foto die ik van Robbie maakte tijdens de showcase in de Melkweg, Amsterdam in 2009

Mijn lievelingsliedjes zijn Angels, Morning sun, You know me, Feel en Eternity. Allemaal langzame nummers dus, maar ook de meer uptempo nummers vind ik geweldig. Regelmatig lig ik in bed of op de bank te relaxen met een pot thee en een dvd van Robbie in de speler.

Maar naast zijn muziek vind ik Robbie als persoon ook ontzettend leuk. Hij doet echt zijn best om het zijn publiek naar de zin te maken. Hij is grappig, charmant en ik vind hem behoorlijk good-looking. Op mijn kamerdeur prijkt sinds kort dan ook een poster van Robbie die zwoel mijn kamer in kijkt.

Het is nu alleen nog wachten tot de aankondiging van zijn nieuwe tour. En dan maar hopen dat hij niet besluit naar Nederland te komen als ik lekker op vakantie ben..

Wat vinden jullie van Robbie? Hebben jullie ook favoriete nummers?

Advertenties

4 Reacties to “Robbie Williams”

 1. Marco 1 april 2010 bij 08:37 #

  Ik heb een tijdje geleden de CD Rudebox gedownload en ik moet zeggen dat ik eigenlijk alle nummers op die CD goed vind, maar dat “Rudebox” en “Bongo Bong and Je Ne T’Aime Plus” er bovenuit steken.

 2. livelifelovely 1 april 2010 bij 10:20 #

  Rudebox is iets totaal anders als het ‘normale’ repertoire van Robbie. Moet zeggen dat ik hem zelf ook regelmatig luister! ‘Rudebox’ is inderdaad erg leuk, Louise vind ik ook leuk van dat album.

 3. Brigitte 7 september 2010 bij 00:31 #

  Mijn hele familie snapt niet waarom Rudebox destijds zo de grond in werd geboord, het is gewoon een hartstikke goed album!!!

  Mijn vader, moeder en broer houden ook van Robbie maar ik hou het meeste van hem (in de familie) đŸ˜‰

Trackbacks/Pingbacks

 1. Music was my first love.. « Laura – Live life lovely - 10 april 2010

  […] heb al eens geschreven dat ik Robbie Williams helemaal geweldig vind en dat The Baseballs wat mij betreft per direct mogen stoppen. Maar verder […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: